2023

Uusi hallitus ja koko tiimin osaaminen vahvistui

01.10.2023 
Uusi hallitus ja koko tiimin osaaminen vahvistui. Yhtiön kaupallistamisen, kasvun ja kehityksen vahvistaminen sekä tukeminen otti uuden askeleen kun uusien omistajien kautta yhtiölle nimettiin myös uusi ammattimainen hallitus.

Avaa uutinen →

Velo Finland Seminaari

29.09.2023
Velo Finland Seminaari oli niin järjestelyiltään kuin asiasisällöltään erittäin laadukas, kiitos @pyoraliitto ja muut mukana olleet tahot. Huikea määrä hyviä keskusteluja ja uusia ideoita. Paikan päällä päästiin koeponnistamaan Biketin uusi tuote, josta hetken päästä lisää…

Avaa uutinen →

Business Finland Tempo rahoitus

31.08.2023
Business Finland Tempo rahoitus, kansainvälistyminenkin voi alkaa.Business Finland myönsi Tempo- rahoituksen täysimääräisenä, nyt syksyllä katseetRuotsin kautta Keski-Eurooppaan. Matka voi alkaa. 

Avaa uutinen →

Vierailut tuotantomallilla jatkuivat

31.07.2023​ 
Vierailut tuotantomallilla jatkuivat, se että tuotantomalli oli sisätiloissa ei pahemmin sateissa heinäkuussa haitannut. Mukavaa, että asian ympärillä hyvää pöhinää.Heinäkuussakin useita vierailuja….

Avaa uutinen →

Uutta strategista näkemystä, konkreettisia toimia ja tiimin vahvistusta

30.06.2023 
Omistajiksi tulivat KES Invest Oy/Kalle Salminen, Pekka Hjelm ja Jussi Salminen. He ovat tuoneet vankkaa yrittäjyyden, aktiivisen omistamisen ja tekemisen kokemusta sekä uutta osaamista ja näkemystä yhtiön kehittämiseen heti alusta lähtien.

Avaa uutinen →

Tuotantomallin valmistuminen Loviisaan ja vierailut alkavat

31.05.2023 
Toukokuussa saimme tuotantomallin valmiiksi Loviisaan. Mittakaava ja mitoitus todettiin sellaiseksi kuin pitikin. Vierailut alkoivat, vastaanotto heti ensimmäisestä käynnistä lähtien erittäin positiivista. Puu se on kaunis materiaali.

Avaa uutinen →