Biketti Pyöräparkkitalojen Sovellus

Turvallisuutta ja Mukavuutta

Älykäs Pääsy ja Hallinnointi

Biketti pyöräparkkitalot ovat varustettu edistyksellisellä pääsynhallintajärjestelmällä, joka tekee pyöräpysäköinnistä sujuvampaa ja turvallisempaa kuin koskaan. Voit varata pysäköintitilaa etukäteen ja saapuessasi parkkitalolle, sovelluksemme tunnistaa ( sinut vahvalla tunnistautumisella ) matkapuhelimesi ja avaa ovet vaivattomasti. Tämä nopeuttaa sisäänpääsyä ja vähentää tarvetta fyysisille avaimille tai kulkutunnisteille.

Valvonta ja Turvallisuus

Turvallisuutesi varmistamiseksi jokainen ovesta kulku tallentuu valvontakameroidemme toimesta, mikä auttaa ehkäisemään väärinkäytöksiä ja varkauksia. Lisäturvatoimena voimme vaatia biometristä tunnistautumista tietyissä olosuhteissa, mikä lisää pyöräparkkitalon turvallisuutta entisestään.

Maksujen Hallinnointi

Sovelluksemme mahdollistaa myös kätevän tavan hallinnoida pysäköintimaksuja. Voit tarkastella ja maksaa maksuja suoraan sovelluksessa, mikä tekee pyöräparkkitalojen käytöstä saumatonta ja huolehtii siitä, että pysäköintisi on aina ajan tasalla.

Turvallinen Säilytys

Olemme varmistaneet moderneilla lukitusratkaisuilla, että pyöräsi säilytys Biketin pyöräparkkitaloissa on mahdollisimman turvallista. Luotettavuus ja käyttäjämukavuus kulkevat käsi kädessä, joten voit olla varma, että pyöräsi on turvassa ja odottaa sinua, kun sitä tarvitset.

Biketti pyöräparkkitalojen sovellus on suunniteltu tekemään pyöräpysäköinnistä mahdollisimman helppoa, turvallista ja mukavaa. 
Tutustu sovellukseen ja koe uuden ajan pyöräpysäköinti jo tänään.