Uusi hallitus ja koko tiimin osaaminen vahvistui

Uusi hallitus ja koko tiimin osaaminen vahvistui.

Yhtiön kaupallistamisen, kasvun ja kehityksen vahvistaminen sekä tukeminen otti uuden askeleen kun uusien omistajien kautta yhtiölle nimettiin myös uusi ammattimainen hallitus.

Hallitukseen kutsuttiin:

Hallituksen puheenjohtajaksi rakennusalan johtotehtävissä pitkään toiminut Hanna Kolehmainen. Rakentamisesta tässä kun on kysymys, niin Hannan näkemyksille on tarvetta ja sitä arvostamme.

Pekka Hjelm, jonka pitkä kokemus yrittäjyydestä ja jonka vankka kokemus kiinteistö- ja rakennusalan kehityshankkeista useiden vuosikymmenien ajalta. Pekka on myös yksi omistajista.

Kalle Salminen, jolla on kokemusta yrittäjänä ja osakkaana monenlaisista yrityksistä kotimaassa sekä ulkomailla. Kallella on vahvat näytöt eri yhtiöiden ”hands-on” kaupallistumisessa kansainvälisille markkinoille ympäri maailmaa. Kalle on omistajana yhtiössä Kes Invest Oy:n kautta.

Janne Helin, idean isänä ja arkkitehtina jatkaa hallituksessa sekä auttaa meitä ymmärtämään uuden modernin infran rakentamisen edellyttämät vaatimukset ja tuo ymmärrystä kaupunkikuvallisiin asioihin.

Uusi aktiivinen hallitus tukee, auttaa sekä luo edellytyksiä yhtiölle ottaa seuraavat askeleet kaupallistumisessa ja kasvussa, aina kotimaan markkinoilta kansainvälisille markkinoille.